Sthlm - Part III

Vi hade ju bestämt innan vi reste att vi skulle stanna en natt extra på egen bekostnad för att gå ut å röja lite...klart man måste passa på när man är i stora STADEN!!
När eftermiddagen kom kände vi väl oss SÅDÄR partysugna... 
Jag smuttade motvilligt på mitt tetravin och tänkte något i stil med att: går jag ut idag IGEN är jag död PÅ RIKTIGT imorrn!!   
För vem orkar egentligen med en tvådagars??? Jag gjorde det nån gång när jag va typ 17, men insåg ganska snabbt att min kropp med tillhörande organ inte pallade trycket riktigt..!
 

MES, jag vet...  
...men då faller man ju också lätt för grupptrycket så jag gjorde mitt absolut bästa för att hänga med i vinpimplingen!
Vi hade bokat bord på Michelangelo i Gamla Stan, både jag och Carina hade ätit där förut så det kändes som ett säkert kort.  



Och apropå kort så glömde jag min kamera på hotellet den kvällen. Hade det inte varit för att jag redan hade vrålont i fötterna och härliga stora blåsor så hade jag GÅTT TILLBAKA OCH HÄMTAT DEN, men det gick ju bara inte....då hade jag fått amputera,
så tyvärr...hellre fotolös än fotlös!!
Maten var iaf SUPERGOD, jag åt oxfile med timjansås och potatisgratäng   
och jag åt tills allt var slut (pappas skulle varit stolt!) trots att jag va tryckmätt efter hälften...vi hade ju smockat i oss en massa vitlöksbröd innan...så galet gott!!

Sen haltade vi (eller JAG) till nästa ställe. Vi hamnade på nåt hak som MÅSTE ha varit fängelse en gång i tiden...så vi slog oss ner i en såndär håla och drack lite och försökte kolla på folk...vilket ju va rätt svårt då stället bestod av en massa hålor...småcreepy ställe, skulle inte vilja vara där efter stängningsdax!!
Vid det här laget var vi iaf tillräckligt fulla för att bege oss till nästa ställe
- GOLDEN HITS på Kungsgatan  
Redan i kön fick vi smaka på några äkta SthlmsLirare, två überbögiga killar som kom i en gigantisk limousine och var höga på någon obestämd drog. Dom lät som Hacke Hackspett, pratade mycket och med ALLA och hade roliga huvudbonader!! Jag som älskar bögar tyckte ju det där va jätteeeemyyyssiiiigt, mitt resesällskap såg dock aningen reserverade ut!
Jag bannade mig själv tusen gånger för att jag glömt kameran..
det här va ju ett ÄKTA Kodak Moment!!
Men men, livet måste ju gå vidare...så väl inne dansade vi som att vi ägde stället!

Jag ÄLSKAR att dansa! Och det blir ofta en salig blandning mellan vanlig discodans, avslappningsdans för rörelsehindrade och porrdans...  
och jag kan ärligt säga att jag inte bryr mig ett dugg om vad folk tror och tycker när jag dansar, hä ä baara å kööra på å ha kuul (som man skulle sagt hemma i dalarna)!!

Den här kvällen kommer jag sent att glömma, jag hade helt hysteriskt kul!!
I sommar tar jag med mig min LoverBoy, Lovisa och Anders på ett återbesök!
Men då blir det lågskor och en mindre väska, så jag slipper misshandla någon medans jag dansar och så fötterna inte ser ut som två lådor köttfärs när jag går (släpar) därifrån!



Tjipp Tjillevipp!

Kommentarer
Postat av: Krystal

JAG DIGGAR STRUMPORNA!!!! :D

2010-03-17 @ 22:26:15
URL: http://stardustbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0