And Cilla votes for..

Mmmm...Sibels låt var ju ganska bra tyckte jag, hon kan verkligen sjunga den lille tösen....däremot hade hon kunnat vara utan dom där Mars-/Kondom-människorna som hoppade runt bakom henne, vad får dom allt ifrån egentligen?? Jag är fascinerad men samtidigt förundrad över alla konstigheter dom hittar på..."vi syr en dräkt här med strut för ansiktet och en knasig kjol....det blir succé!!"...or NOT!

Men alltså, Py Bäckman...har hon sovit i en garderob senaste femton åren och plötsligt vaknat upp...?!! Dude, that's a crazy outfit! Det stog på nätet att hon var lik Ozzy Osbourne??! Fan vilket PÅHOPP på Rock Farfar!!
Kan inte förstå varför man ställer sig på en scen och gör nåt dyligt, skitkasst!
Gå hem å dra nåt gammalt (eller ja, ännu äldre) över dig!

Anna Bergendahls
låt va bra...hon va ingen favorit i Idol men sjunga kan hon ju (men varför måste man ha converseskor till klänningen??)
Sen är jag ganska svag för såna där 'klassiska' schlagerlåtar, som Pernilla Wahlgrens...den va väl egentligen sådär bra, men dom har ett sånt tugg som lätt fastnar i skallen,
vare sig man vill eller inte..

Klart bäst ikväll var ändå Peter Jöback.
Jag brukar inte vara så förtjust i honom annars, hans röst är lite för bögig för min smak...
Men ikväll kände jag att jag kunde ha överseende med det..  

Sen det där medleyt med gamla schlagisar som dom körde...haha, skitbra juh...jag sjöng med och klappade händerna i äkta schlager anda..
"Ska vi plocka körsbär i min trädgård"...helt fantastisk  
men tänkt att man kom undan med så spåniga texter förr i världen...ja, det va ju bättre förr, eller va säger man..!

Nu ska jag dyka ner i kudden...hade tänkt kliva upp innan affärerna stänger imorrn.. ;)


Melodifestival!

Jag är verkligen en äkta SchlagerFjolla, frånsett att jag inte är bög då, men annars.
Jag älskar att ÄLSKA och HATA de olika bidragen. Har tom lagt MITT SCHEMA efter hur dom olika deltävlingarna går...haha, men säg det inte till nån...it's a secret   
Jag jobbar ju hårt på min image som stenhård brud!!

Hittills tycker jag nog att Darin och Timoteij är bäst (är lite svag för det där folkmusik-stuket, jag är ju från dalarna och då är det oundvikligt...min själ bara måste ha fioler och annat gnissel!) Det ska bli spännande ikväll, det pratas ju så mycket...skräll och bla bla..osv osv, men mycket skit har man ju sett...man undrar ju om det har brunnit i skallen ibland på dom som bestämmer vilka bidrag som ska vara med...eller är dom där überkassa bidragen med bara för att lyfta dom andra??...klurigt!!

Så nu måste jag in i vardagsrummet å mocka lite...är fullt med skit från igår, när vi låg i soffan och hade fredagsmys...och sälsmugglade fram till halv 4 på morgonen!

See Ya!


Sssssovmorgon!

Är rätt seg idag...trött som en gnu, ändå sov jag till efter ETT!
'Råkade' hamna framför TV:n inatt och svenska tjejernas Os final i curling, en sport jag inte förstår ett jota av, men det va kul ändå, för vi tog ju GULD...efter en OTROLIG upphämtning på slutet (hör ni att jag nästan låter som en sportkommentator...tur att OS snart är slut, för jag har nog tittat lite för mycket..!) Matchen var klar efter tre...och jag som var trött redan när jag kom hem efter jobbet!!

TräningsVärken Valter sliter i kroppen efter gympasset i torsdags...alla vardagliga ting blir så mycket svårare och jobbigare, som att tex sätta på sig stumpor. Hur klarar man det när arslet värker, låren gör ont och armarna håller på att gå av..?!! Näää..jag får väl helt enkelt gå utan strumpor idag..!!
Köpte hårfärg igår så nu ska mina gråa väck, jo...jag har faktiskt såna...fick nog mina första redan när jag var 23. Upptäckte något silvrigt i håret och såg till min stora fasa ATT DET VAR HÅRET SOM VA GRÅTT! Ringde till mamma för att få lite stöd men istället informerade hon mig om att jag nog 'var lik morfar, han var helt grå innan 30', tack för den passningen PG.
Fast det skulle ju visa sig att det inte var riktigt illa, men iaf tillräckligt för att jag ska färga skiten ibland.

Hade gött där ute!!  

Brills gave me Thrills!!

Japp...ryktena ni hört på stan är sanna, jag har gått å blivit smart med hela svenska folket!!
Fick mina brills idag...eller fick och fick...jag fick krama ur min arma sjuksköterskelön FÖR ATT JAG SKA KUNNA SE VAFFAN JAG HÅLLER PÅ MED NÄR JAG JOBBAR...(och kanske på fritiden oxå dåh..!) Men jag är skitnöjd, faktiskt...
Fast de är ju mest för syns skull...för att jag ska se bra ut.. ;)
Och så här skarp har inte min världsbild varit på mycket länge!

Snygga va..?!!


Par Nr 1 - svarta med stenar..


Par Nr 2 - Bruna med rosa insida..

Tänk att man alltid ser så galet intelligent ut i glasögon...
Det betalar man ju LÄTT några tusen för, det är värt varenda spänn!!       



Näää...Gott Folk, nu tänker jag dega i soffan en stund till..!
Nu är jag ledig i fyra dar... F-Y-R-A dar, förstå va härligt det ska bli *firar* 

Alla Barnen...

Förra sommaren tyckte jag och lillasyster Ellen att vi hade lite tråkigt en dag...
Så vi satt hele dan och hittade på 'Alla Barnen'-historier, de mest barnförbjudna höll jag dock för mig själv eftersom Ellen bara är elva!  
   

Här kommer ett smakprov:

Alla barnen var så mjuka och fina, utom Lena - för hon var JÄTTEhårig om bena.

Alla barnen badade i poolen, utom Allan - för han satt fast i brallan.

Alla barnen hade mycket i veckopeng, utom Frank - så han var tvungen att råna en bank.

Alla barnen drog hem, utom Anders - han drog åt fanders.

Alla barnen luktade nyduschat, utom Hedda - hon luktade gädda.

Alla barnen var glada och hade kul, utom Stina - hon kunde inte sluta grina.

Alla barnen åt godis, utom Bror - han åt snor.

Alla barnen var oskulder, utom Rut - som hade fått sig ett rejält skjut.

Alla barnen simmade i vattnet, utom Lotten - för hon låg på botten.

Alla barnen rökte gräs, utom Jack - för han tog tjack.

Och för att bjuda lite EXTRA på mig själv:
Alla barnen var lik sina pappor, utom Cilla - för hon var lik en gorilla.



Systrar?



Jopp, å lika som bär!


Att tänka på!

Ta inte livet så himla allvarligt..
Det är ingen idé!
Du kommer i alla fall inte
levande härifrån...



UtbildningsDag!

Idag har vi haft utbildningsdag med jobbet. Riktigt trevligt att se varandra i andra kläder än den blå/vita pjamasen vi brukar hasa runt i och möjligheten att kunna snacka lite mer skit än vanligt. Sen bjöds det ju på fika, lunch och fika igen och DET är ju alltid najs...gratis är gott eller va säger man!! (Nu lät jag iofs som snåla faster Barbro men det får jag väl bjuda på! ;)
Å eftersom jag är inne i ett litet (men förhoppningsvis STORT!) flow just nu så passade jag på att ta mig en tur till sjukhusets fina GYM också, som jag inte varit till på *host harkel*, låt oss säga - ALLDELES FÖR LÄNGE! Men idag va jag där, med Lovisan och Anders...så nu kan jag ana små vibrationer i armarna hela tiden (musklerna har vaknat...JA, JAAAAA!!!)
Trots träningen beställde jag inte färdtjänst hem utan bestämde mig för att ner på stan och handla lite småprylar jag behövde (hårspray = livsviktigt), sen blev det Waynes å kycklingsallad med min sambo, gött!! =)
Nu stinker jag vitlök, känner mig trött efter dagens bravader och funderar allvarligt på att mosa ner mig i sängen för å läsa en stund!!

Bifogar en liten söt bild på mig...och JA! SJÄLVKLART får man leka med maten fast man är närmare 30, jag är som Pippi Långstrump, tänker aldrig bli vuxen..
Jag har både gråa hår och liktornar men det ger mig bara ännu fler anledningar till att hitta på bus som att stoppa popcorn i näsan när man är på bio osv osv, fråga min kille hur kul han tycker att det är...   (I Know You Love Me!!)







So Long Suckers!

Enjoy The Silence!

Jag har kommit underfund med att jag rent ut sagt HATAR när folk pladdrar utan att tänka. Varför gör vissa så, frikopplar hjärnan helt och bara låter käften gå?
Har man någonsin hejdat sig själv, mitt i en sån där übertråkig mening och tänkt att:
-"Nej, nu ska jag nog vara tyst en stund för det jag pratar om är TOTALT ointressant för den här stackars människan”...det kanske skulle vara nyttigt?!!
Vissa verkar tycka att det är OK att gå där, dag ut och dag in med sin mundiarré...och är Helt, Totalt, Fullkomligt ouppmärksamma på att det dom säger inte är ett dugg intressant för andra levande individer.
Det borde fan vara STRAFFBART att vara så insiktslös!

Eller är man egentligen inte tråkig och dum utan bara paniskt livrädd för att det ska bli tyst...? Vad händer om det blir tyst, dör nån då?

Det finns folk som tex ALLTID måste säga något om man åker hiss ihop. Varför det?
Bara för att man åker hiss tillsammans betyder det ju inte att man kommer gifta sig, dela morgontidning eller träffas på släktmiddagar framöver. Nej, vi åker HISS, den går upp eller ner, sen är det över, och man måste inte säga ett skit....!

Det finns en låt med Depeche Mode som heter Enjoy The Silence, en fin bit tycker jag!

Idag var jag ute på stan en sväng, letade efter ett nagellack som jag hört skulle vara bra. Kliver in på Kicks och fluktar runt lite. Efter en stund kommer en 'hjälpsam' expedit fram och frågar om jag vill ha hjälp och jag berättar då vad jag letar efter.
MEN, istället för att verkligen LYSSNA på vad jag säger tjattrar hon på som Kalle Anka på kokain så hon nästan snubblar över sina egna ord, själv fattar jag ingenting.
Sen står hon där plötsligt, med tjugofem olika nagellack i nävarna. ”Kanske den här, eller den HÄR, eller varför inte DEN HÄR??!” När jag till min stora lycka plötsligt ser just det nagellack jag var ute efter skymta i hyllan bakom henne. ”Nej, men DEN HÄR” säger jag, glad över att kunna ta mig ur den besvärliga situationen fortare än beräknat... *pjuhh*

Missförstå mig rätt, jag älskar faktiskt pratiga människor, det finns oändligt mycket BRA saker att prata om. Det enda kravet jag har egentligen, på mig själv och andra, är att det man säger måste frambringa nån form av respons och man måste vara lyhörd nog att snappa upp den, annars är det lika bra att lägga ner/byta samtalsämne/gå hem.

Hur orkar man lixom stå å mala på om grannens katt som kom bort i helgen (känner inte grannen, känner INTE KATTEN!) när den man pratar med får svår analklåda av rent ointresse. Varför slutar man inte då?
Om ni nu måste sprida eran dynga, för att det är ett slags TVÅNG ni inte rår på, gör det när inte JAG är närvarande.

Tack på förhud! 


(Annars är ju silvertejp en snabb lösning!)


Fika hos Linan!!

Idag klev jag upp halv ett! Somnade rätt sent, klockan va nog närmare 4...har tyvärr rätt svårt att 'vända tillbaka' efter nattjobb!! Men då kanske man borde SLUTA jobba natt tänker ni då, men det går inte förstår ni...inte för att jag är TVINGAD att jobba natt, men vi har en arbetstidsförkortning som lockar rätt saftigt...så jag går hellre hemma som en zombie nåra dar än är på jobbet fler dagar än nu.
För om jag ska vara där mer kan jag lika gärna flytta dit, byta adress å hela tjottaballongen...och DET vet jag inte om jag är så värst sugen på.. =|
Dessutom luktar det nästan jämt skit på stället där jag jobbar och det är inget jag uppskattar särskilt mycket nu när jag börjar få tillbaka luktsinnet efter allt nässpraysknarkande...
Sen är det ju inte så kul å dra hem polare då heller..."Hej hej, välkommen till mitt place, här luktar det prutt så känn er som hemma, ingen märker om ni måste lägga av en rökare...slå er ner i soffan bara (en ful sak från förra århundradet med tillhörande kissfläckar), bry er inte om Agda som ligger och skriker...hon är dement och vet tyvärr inte bättre...se upp för Rolf med Rullatorn...han är blind men har rappa ben..!!"
Dessutom finns det bara BonnTv (1:an, 2:an och 4:an), och DET går ju verkligen inte, vad ska man göra om kvällarna då...spela schack??! Näää...ni hör väl, det skulle aldrig funka...därför måste jag fortsätta med nattjobbandet!!

När jag väl masat mig upp idag pös jag iväg hem till Lina för kaffe å 
Budapestbakelse (my favourite) =]
Lilla Wille har ju blivit så stor....fasters sötponke!!




Who The F*ck Is Alice..?

Jag har bokat biljetter till premiären av Alice i Underlandet med Johnny -The Boy- Depp!
Jag bara ÄLSKAR Tim Burtons filmer, så jag har stora förväntningar på den här...Sweeney Todd är ju en klar favorit annars...barberaren som slaktar människor för att hämnas sin fru, ruskigt BRA =)

För övrigt lagar jag mat....lax, ägg, broccoli OCH blomkål...har fått pippi på rå blomkål
(NEJ, jag har inte en bulle i ugnen!), det är ju bara så gott....sen att man luktar skunk i truten är ju en annan femma, men vaffan...man behöver ju inte va KissAble all the time!!

Har inte så mycket mer kul å säga idag så jag bifogar en snopp bild,
det är ALLTID kul!!  


 
Tänk å hitta en sånhär pudding i solariet, då kanske man skulle sola oftare *Grrrrr*


Frost i kalsongen..

Herre Jesus, vilken värme bölja..... -14 och sol. Så mycket trevligare än -23 å snålblåst.
När jag gick hem imorse, efter 3:e nattpasset mötte jag folk med FROST i håret.
Man höll ju på å stärva av för att det va så kallt. Med risk för att låta allt för svensk som pratar väder och vind hela tiden, men asså nu får det väl ändå RÄCKA?!!...jag fryser ihjäl här.
Efter varje liten promenad känns det som att man blivit amputerad vid höften för man är så bortdomnad...*BLÄÄ*

Idag klev jag upp ovanligt tidigt för å vara mig...kl 13 närmare bestämt. Det är inte ofta jag kommer upp 'så tidigt' efter tre nätter. Men idag skulle jag på arbetsEKG för att jag haft hjärtklappning och svimmnat på jobbet.
 Haha...jag är så BRA!!!

Så jag fick sitta på en cykel och trampa mig svettig...tog inte särskilt lång stund iofs.
Dom va jättetrevliga och babblade på om allt möjligt medans jag satt där på cyklen och kämpade med att få luft...haha..men allt såg bra ut, så det va ju skönt....dom sa till och med att jag hade bra kondis FAST jag villigt erkände att det närmaste träning jag kommer nuförtiden är all av och på-klädning eftersom det är så kallt...
och formen håller jag med jämna överdoser av kolhydrater   

Så jag kanske kan vänta med gymet till nästa vecka då??!

Nu säger min sambo att vi måste gå och handla...så det är bäst att skrida till verket..
tar ju minst 25 minuter bara att KLÄ PÅ SIG!!

Vi hörs igen sennen!!

P-å-K! (Pöss å Kram)


S-U-C-K!

Herr Snö, gå och ...ge mig fem grader plus och !

Vaknade vid halv fem efter nattens jobb, kände mig rätt utvilad...och det är ju inget som händer sådär varje dag så tack för det!! Blev dock en smula irriterad på min granne käppkinesen som förde oväsen igen...VAFFAN GÖR HAN?? Har han köpt nån 'gör det själv' DVD där man lär sig steppa eller, kollat för mycket på Let's Dance å funnit nån jävla inspiration...GUBBE!! Vaknar jag på fel sida nån dag och han står där nere och övar på sina moves KOMMER GRANNEN OVANFÖR OCH HÄLSAR PÅ MED BRANDYXAN!
See Ya!!! FOOOOL...

Å sen när man klivit upp så ser man att det pågår världens snökaos ute...och jag som ska jobba inatt IGEN * buhu * hur fan ska man ta sig till jobbet??? Det blir till å rota fram björnfittan och skidglasögonen annars kommer man ju å frysa ihjäl eller gå vilse!!
Helt plötsligt känns våren så lååångt borta igen!!   

Delar med mig av nåra bilder som håller mina drömmar om sommar och värme vid liv:



Jag å Lovan steker på stranden..
Två Stekare på Stranden..


I Love Summer!!



VattenSkidor i Ässvallen!



FiskeLycka..?!!

Nu ska jag kolla lite Os och Melodifestival...sen blire nattjobb!!

KramBanan!!



Jag-Dag

Idag va en bra dag! Va på fotvård kl 12...så nu är mina fötter såååå mjuka och fina =] 
En stor eloge till Eva som gav sig på mina pansar fötter...hon hade en hel LÅDA med verktyg (allvarligt asså!), såg ut som jag skulle genomgå en mindre operation...(fast det kanske man faktiskt kan säga att det va! ) lovar att hålla efter dom ordentligt nu *host harkel*.
Sen bar det av till Grusbukten (för den som inte fattar menar jag Sandviken!) för nya äventyr. Det finns en superhärlig inredningsbutik där som jag ÄLSKAR, Trivsamt heter den...dom har så mycket fint så man blir sjuk, om man älskar inredning som jag gör!!
Fluktade runt och insåg att jag är alldeles för fattig just nu, MEN jag smög (by accident ;) förbi B-Young och köpte en aprikos tröja iaf (och en kofta =)...jag har ju fått utstå en del pikar i mina dar av Lovisan för att jag har så mycket svarta kläder, så jag köpte tröjan ENBART i terapeutiskt syfte...för att bryta tänket, in med lite färg...släpp fångarna loss det är vår (snart iaf..)! Fast jag vägde upp det hela med en svart kofta...man måste ju ta det lite försiktigt så man inte hamnar i chock, kan vara farligt har jag hört!!!
Imorgon ska jag till optikern...risken är stor att jag blir glasögonorm, men men...det är ju smällarna man får ta om man ska se BRA UT.. ;)

Tjipp Tjopp!!

Hej jag heter Cilla å är Nässprayist...

Jag och min nässpray har varit trogna följeslagare i MÅNGA år.
Har nu återigen bestämt mig för att sluta.
Den som inte haft såna här problem kan aldrig någonsin föreställa sig hur SVÅRT det faktiskt är. -”Jamen du får väl stå ut med att vara täppt (däppdt) i nåra dar så är det över sen”...
har jag fått höra MASSOR av gånger!! 
Då vill jag bara börja med å säga: ni kan FÖR I HELVETE inte ha mer FEL! *Morrr*
Möjligtvis tar det nåra dar å bli kvitt det om man varit beroende NÅN VECKA, men om man varit beroende till och från (mest till!) i SJU! år är det inte så enkelt...
Nejdu, jag har efter mina otaliga försök att lägga av med skiten insett att det är ohyggligt svårt. Och man får ju PANIK av att inte kunna andas riktigt...känns rätt slitsamt å gå runt med panik i nån vecka... (hej hispan!) 
Men jag vill ju inget hellre än att kunna ANDAS normalt och ha ett fungerande luktsinne...
känner ju knappt skillnad på skit- å blomlukt längre...!
Har ”framgångsrikt” slutat ett antal gånger. Varenda gång tänkte jag YES! Den här gången gick det BRA *hurraaa*.....för att nån månad senare vakna en morgon av att NäsDjävulen krupit in i borren och gottat till sig ordentligt.
HUR FAN GÖR MAN DÅ??? Dynamit är ju det första man tänker i det här läget, men sen mesar man ur och rotar fram nässpayen igen.

Så nu står jag här, igen...fullt övertygad om att NU JÄVLAR SKA DET GÅ!!! Har sköljt näsan med saltvatten och snortat den där vedervärdiga kortisonsprayen ett bra tag nu. 
En kväll i förra veckan hade jag ett litet HallelujaMoment...när jag väntar in hissen påväg hem efter jobbet tar jag mig en redig dusch PRECIS när dörrarna öppnas och ett gäng nyfikna ögon stirrar på mig (vad gör hon, vad göööör hon...) ”Åh, tagen på bar gärning” mumlar jag och skäms lite. En manlig sjuksköterska som måste jobba någonstans våningen ovanför mig stirrar lite, jag tror först att jag måste ha en snorkuse stor som ett gelehallon hängandes och står precis och överväger om jag måste fly fältet när han med allvarsam min nickar instämmande mot mig: ”Mmmm......jag försöker oxå sluta” säger han och sneglar på min gröna kortisonspray. -”Men jag brukar varva med Otrivin oxå”... -”Det är djävulens verk” viskar jag tillbaka och vi ler mot varandra i fullständigt samförstånd, och livet känns genast aningen lättare. Glöm aldrig -You Are Not Alone!


SkitSnö..

Det var med livet som insats jag tog hojen hem från jobbet nyss...
Oplogat och med härlig småsnö som sticker i ögonen och gör att man ser ut å ha ett pågående epilepsianfall försökte jag ta mig hem utan brott på några vitala lemmar...
Å inte va jag ensam på vägen heller *uuuuur väääägen här ska JAG fram*
ska det vara så svårt att förstå???
Sen när jag hörde fågelkvitter trodde jag epilepsin slagit till på allvar!! Man kan ju inte hålla på å luras om våren på det där sättet, beware...jag kan ju få vårkänslor...!!
Förstår ni va härligt det vore med VÅR, det är den bästa tiden på året, LÄTT!!!! När man vet att sommaren kommer smygande och det är låååångt kvar tills det blir vinter och mörkt nästa gång... *drömmer mig bort*
Nåväl..dom där fåglarna hade nog fått pippi så jag tänker inte hoppas för mycket, det är ju bara februari!!
Nu ska jag nanna kudden nåra timmar, så får vi hoppas att jag är söt å snäll när jag vaknar!

PUSS!!

Trötter..

Känner mig lite småseg idag...
Jobbade inatt och ska ut en natt till. Brukar alltid sova typ åtta timmar för att slippa vara medvetslös på jobbet men idag vaknade jag tidigare för att min granne verkade ha årsmöte för indianer, där man bestämde sig för att dansa regndansen i rummet under vårat sovrum. Fuckin' annoying. Så jag klev upp och hämtade en bit kladdkaka som jag bakat igår, tröstäta sig till sömns borde ju funka fint. Men sen hade jag kaksmulor i hela sängen, och då blev jag förbannad över det och då vare lika bra å kliva upp...så tack grannen, tack smulan, inatt blire sju koppar kaffe!!


Här är min Blogg!!

För typ ett år sen visste jag knappt vad en blogg va. Det snackades mycket om det, men det fångade aldrig mitt intresse tillräckligt mycket för att ta reda på VAD det egentligen va för nåt. Sen när poletten äntligen trillade ner hade jag lite samma inställning som till mobiler när jag gick på gymnasiet -jag tyckte det va skittöntigt och fullkomligt onödigt att ALLA skulle ha en.. (vaddå bakåtsträvare ;)
Men nu har jag grunnat på det här ett tag och insett att det är ganska kul. Inte för att jag egentligen läser så många, det är mest mina syrrors (så PRAKTISKT, slippa ringa jämt, spara tid, osv osv ;) och sen slöläser jag lite sporadiskt bara...
Men jag har insett att jag faktiskt älskar att skriva...ibland får jag såna skrivattacker, kan vakna på natten av att jag kommit på nåt 'BRA'. Så det känns som en bättre grej att sprida det här, i cyberrymdens oändlighet, än att det ligger kvar i mitt gamla kollegieblock å dammar..
Och nu när jag börjar blogga kanske jag inte längre känner det där behovet av att terrorisera min Facebookpolare med frekventa statusuppdateringar... (flåt!)
So, here it is... Cillas första blogginlägg =]
Vill oxå passa på att ge min KusinPralin Astrid en stor PÖSS för det fina arbetet med designen. Jag kan spackla tak och skruva ihop IKEAS tusenbitarsprylar.
Men när det gäller sånt där data, fixa, Photoshop blabla har jag verkligen tummen mitt i näven, i röven, eller på annat olämpligt ställe...
TACK Astrid, ska genast maila din morsa om det där med höjd veckopeng!!

This is Me!

Plattfot dalkulla som på villovägar slutligen hamnade i Gävle.
Staden där Bocken brinner och vindarna doftar av nymalet kaffe och pappersmassa.
Sjuksköterska på kirurgen sedan sex år. Ett yrke som genererat så mycket 'skinn på näsan' att det faktiskt kan kallas valk. Ett otroligt utmanande jobb.
Fantastiskt, roligt, jobbigt och otacksamt på samma gång!
Låter det galet..? Det är det oxå...
Är en sann konstnärssjäl, envis flickvän, spexande galenpanna, förvirrad flicka med svart bälte i dagdrömmeri. Älskar saltlakris, saker som glittrar, rött vin, musik,
ord (helst i form av böcker), filmer och inredning.
Och nej, jag är INTE särskilt modeintresserad, det tog mig ungefär tre år att acceptera leggings som något annat än kalasbyxor, såna där noppiga saker med halkskydd under, som man hade när man va fem och skulle på bjudning! 
Fast jag älskar ju kläder, skor, handväskor å annat festligt...
jag är ju tjej så det ligger i generna. Can't help it! 
Men det här är ingen modeblogg utan nåt helt annat, exakt vad får väl framtiden utvisa..
Jag säger som Aschberg -Häng med!!!


RSS 2.0