Äntligen FREDAG!

Den här dagen blev faktiskt bättre än vad jag väntat mig.
För det första känns det inte längre som att jag har skallen full med snor, och för det andra har jag haft jäkligt kuljobbet idag. Det var ganska lugnt på förmiddagen så det blev lite häng å mycket garv, sånt gillar jag!! Vi är ett sånt galet bra gäng på våran avdelning, tror faktiskt inte att man kan hitta så många människor med samma humor och sinnelagSAMMA ställe..    och det är just DET som gör att jag har svårt att byta jobb...
Annars skulle jag nog dragit för länge sen, slavarbete som det är..

På vägen hem stannade jag på affärn för att handla lite käk, vem orkar laga mat när man jobbat hela veckan?? Det har aldrig hänt mig iallafall..
Nåväl, det slog mig där inne att det finns ruskigt mycket konstigt folk här i världen..  
Jag skulle handla grillad kyckling och före mig i kön stod en gubbe som skulle handla revbensspjäll. Han hade uppenbarligen Beslutsångesten Bengt så damen bakom disken fick väga typ sju olika spjäll innan han slutligen bestämde sig...är det egentligen någon avgörande skillnad om något väger typ 320 gram eller 340 ????
Jag gav honom förstås Onda Ögat (That's my THING!!) för att visa att här gällde det att raska på, men han såg helt oförstående ut medans han pekade vidare bland revbensspjällen!! Jag hittade honom senare i grönsaksdisken och han såg lika fundersam ut då...han stod väl antagligen å mätte gurkor för att hitta just DEN som var rätt för just HONOM. Hoppas vi inte befinner oss i samma byggnad när han ska storhandla...gubbfan lär ju behöva ansöka om SEMESTER för att kunna genomföra en sån sak!!!


Dagens I-LandsFundering:
Varför är det så affärer som har Taco Dipp???
Världens godaste dipp juh!!!


Nu måste jag gå ut med soporna innan min sambo kommer hem, det luktar som att en babian gått å dött......förra veckan!!!


Kommentarer
Postat av: Camilla

det är ju just det som är så bra med 111a. alla människorna, varför skulle man annars vara kvar på ett ställe som lukta bajs 99 av 100 dagar..?

2010-03-19 @ 17:36:19
URL: http://jeanpilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0